Over ons

 

Els van der Meulen – van ‘t Ende

Els van der Meulen – van ‘t Ende is gediplomeerd natuurgeneeskundig energetisch therapeut en op HBO niveau afgestudeerd aan Het Johan Borgman College. In haar praktijk behandelt ze volwassenen en kinderen en geeft diverse cursussen en workshops.

LinkedIn Website

Alice Hendriks

Alice Hendriks is gediplomeerd tekentherapeute en werkte vijf jaar met volwassenen en kinderen vanuit haar eigen praktijk. Daarnaast heeft ze veel ervaring met kinderen in het speciaal onderwijs. Het tekenen en de therapeutische mogelijkheden daarvan blijven boeien.

LinkedIn Website

De mogelijkheden met Sjaak zijn talrijk. Daarom besloten Els en Alice in 2014 om Stichting Werken met Sjaak op te richten met het doel de mogelijkheden die Sjaak biedt steeds verder te ontwikkelen en uit te breiden.

De stichting heeft geen winstoogmerk. De ontvangen gelden worden besteed aan het ontwikkelen, actueel houden, verbeteren en uitbreiden van Werken met Sjaak, het ondersteunende materiaal en de website.

KvK nummer
61907588

Er geldt auteursrecht op de complete website. Het is niet toegestaan tekst en/of afbeeldingen te kopiëren voor zakelijk gebruik of eigen website zonder toestemming van Stichting Werken met Sjaak.

Indien u zelf een website tegenkomt waar tekst en/of afbeeldingen van Stichting Werken met Sjaak worden gebruikt zonder bronvermelding dan zouden wij het zeer op prijs stellen als u ons hierover op de hoogte stelt via

Meer informatie?